om oss

"Don't just buy products, buy solutions"

Aalberts integrated piping systems utvecklar de mest avancerade integrerade rörsystemen för distribution och kontroll av vätskor och gaser. Dessa system används på olika marknader som industri, kontor och bostadsbyggande. Vi erbjuder helintegrerade rörsystem inom ventil-, anslutnings-, fäst- och rörteknik.

I nära samarbete med våra kunder bygger vi det perfekta integrerade rörsystemet som uppfyller alla deras krav. Våra rörsystem är enkla att specificera, installera, kontrollera och underhålla, vilket sparar mycket tid på förberedelser och installation. Vi uppfyller de högsta kvalitets- och industristandarder som krävs på våra marknader.

Vi är det enda företaget som verkligen erbjuder kunder en komplett lösning varje gång som tillverkas och kommer från en och samma organisation. Don’t just buy products, buy solutions.

vårt uppdrag

Med våra integrerade rörsystem, med stöd av den unika Aalberts IPS design service, får du alltid den bästa och mest effektiva lösningen för att installera ett integrerat rörsystem. Från det ögonblick din plan upprättas på det digitala ritbordet ger vi råd om våra kompletta och skräddarsydda lösningar.

Aalberts IPS Revit plug-in ger dig digital tillgång till hela produktsortimentet inom Aalberts integrerade rörsystem. Denna information är alltid tillgänglig och uppdaterad, så att en optimal och ekonomiskt fördelaktig installation kan utformas som uppfyller alla dina krav.

Oavsett om det gäller projektering, installation eller underhåll är vi det enda företaget som tillhandahåller det kompletta systemet med lämpliga tjänster. Med vårt kunnande, grundlighet och vår innovativa kapacitet, letar vi alltid efter den perfekta lösningen för kunder, som måste vara rätt i varje detalj, även om vi måste uppfinna den. This is how we deliver excellence.

global erfarenhet, lokal rådgivning

Verksamma på 30 platser i 14 länder, Aalberts integrated piping systems kan utnyttja global kunskap och internationella experter och samtidigt ge stöd till våra kunder på lokal nivå. För att fortsätta tills dina önskemål tillgodoses är innovation av stor vikt. Våra ingenjörer utvecklar ständigt befintliga system och tjänster och designar innovativa lösningar. På så sätt gör vi det möjligt för våra kunder att göra varje projekt till en stor framgång, nu och i framtiden.

Aalberts IPS design service

Med vår Aalberts IPS design service® är du alltid säker på det bästa och enklaste rörsystemet tills du blir färdig. Från den digitala ritbordet kan kunder få råd om skräddarsydda totallösningar. Med vår Revit plug-in har kunder tillgång till hela vårt produktsortiment, vilket gör att en optimal och kostnadseffektiv installation kan sättas samman som fullt ut möter dina behov.

vår metod

Vi verkar över hela världen, från olika regioner: Amerika, Storbritannien, Mellanöstern, Asien-Stillahavsområdet och Europa. Med flera filialer i många länder har vi alltid nära till våra kunder.

På Aalberts integrated piping systems investerar vi i våra kunder, men också i våra egna 3 500 anställda. För vi inser bättre än någon annan att de utgör hjärtat i vårt företag. Med passion, lagarbete, ansvarskänsla och mångfald har vi tillsammans förmågan att tänka out-of-the-box. Detta gör att vi kan närma oss frågor från marknaden från olika vinklar.

Baserat på vår hållbarhetsfilosofi bidrar vi varje dag till det cirkulära samhället. Denna övertygelse är starkt sammanflätad med hur vi gör affärer. Tänk om, minska och återvinn. Vi är företagsamma och tar ansvar för allt vi gör. Vi tror att självutveckling och mångfald är oumbärligt. Aalberts filosofi är winning with people.

starka varumärken och teknologier

Kombinationen av våra experter inom området rörsystem och våra kraftfulla och beprövade varumärken, såsom VSH, Apollo och Shurjoint, garanterar att Aalberts integrated piping systems är den idealiska partnern för de mest varierande projekten. Att arbeta tillsammans, tänka med och leverera kvalitet är alltid våra starkaste och viktigaste löften.