människor och kultur

Vi vet att den största styrkan hos Aalberts integrated piping systems inte är den avgörande tekniken vi konstruerar för banbrytande industrier och vardagsliv. Det är inte vår besatthet av problemlösning, vår know how-attityd eller vår målmedvetna strävan efter excellens. Det är våra anställda.

Vi stärker våra anställda att lösa problem. Vi stöttar och utvecklar dem. Vi arbetar alltid tillsammans, eftersom vi tror på delad kunskap och delad kompetens.

Vi är obevekliga. Det är därför Aalberts integrated piping systems är en bra arbetsplats. Om du vill ha en karriär som tar dig den extra milen, välj Aalberts integrated piping systems.

Don’t just buy products, buy solutions.

vår stil

our style 2

oavsett hur stor möjligheten är, när vi säger: vi fick det här, släpper vi inte taget förrän det inte finns något kvar vi kan lära oss

våra värderingar | the Aalberts way

The Aalberts way kan summeras med tre enkla ord: winning with people.

Vi är entreprenörer: vi får drömmar att hända. Vi tar ägarskap: vi håller våra löften. Vi strävar efter excellens: vi tänjer på gränser och utmanar status quo. Vi delar och lär oss: vi är inte rädda för att misslyckas och blir bättre för varje dag. Och vi agerar alltid med integritet: föregår med gott exempel, säger ifrån när det behövs och är professionella i allt vi gör.

be an entrepreneur
take ownership
go for excellence
share and learn
act with integrity

våra ledarskapsprinciper

Vår stil speglar att vi uppmuntrar människor att få ut det bästa av sig själva. Vi inspirerar människor och vi utvecklar oss själva och andra. Det är blodet som rinner genom våra ådror. Vi föregår med gott exempel och vi ber våra medarbetare att de ska vara ansvarsfulla och att de ska tänka och röra sig snabbt. Tillsammans med våra värderingar är dessa principer karakteristiska för vår identitet.

Vi tror att våra kunder, vår organisation och världen behöver pålitliga och ansvarsfulla lagspelare. Förtroende och ansvar. Våra kunder kommer att lyssna till oss om de litar på oss. Hos Aalberts integrated piping systems är vi alla viktiga kuggar i hjulet.

vår utvecklingsmöjlighet

På Aalberts integrated piping systems slutar utbildning och utveckling aldrig. Oavsett om det är utbildning på jobbet, ett externt utbildningsprogram eller en fördjupad utbildning i ett ämne, uppmuntrar vi våra anställda att fortsätta lära sig.

Genom att genomföra personliga utvecklingssamtal kan både chefer och medarbetare definiera sina utvecklingsområden och översätta dem till årliga utbildningsplaner. Vi tror att bara genom att kliva utanför din komfortzon fortsätter du att utveckla dig själv.Good is never good enough.

Aalberts utvecklingsprogram Connect and Fit

Aalberts har internationella medarbetarutvecklingsprogram för dem som nyligen börjat sin karriär på Aalberts och för de anställda som är mer erfarna. Dessa program heter CONNECT och FIT och efter att du har etablerat dig kan du bli nominerad tills du deltar i något av dessa program för att hjälpa dig att utvecklas som person och ledare.

Aalberts internationella forskarutbildning och traineeprogram

Om du precis har avslutat din masterexamen och du vill komma igång kan vårt internationella management trainee-program vara precis det du letar efter. Under en period av 18 månader skickar vi våra management trainees på sex tre månaders rotationer som arbetar på ett annat Aalberts-företag. Minst två av rotationerna kommer att vara utomlands. Du kommer att avsluta programmet med en stark förståelse för vår verksamhet och du kommer att ha etablerat ditt eget internationella nätverk av kontakter. Det är vårt mål att hitta en roll i företaget som bäst passar dina talanger och förmågor.

our code of conduct contains seven main business standards as rules of ethical conduct all employees must follow. 

read more

our supplier code of conduct explains the business standards and principles as rules of ethical behaviour of aalberts and specifies what we expect from our suppliers. 

read more

aalberts’ commitment to respecting human rights, as defined by the united nations in its universal declaration of human rights, is laid down in a formal human rights policy. 

read more

speak up!

Should you become aware of any conduct that you believe violates our Code of Conduct, please speak up!