Aalberts IPS design service

din tänkande partner från design till leverans

Aalberts integrated piping systems sortiment består av tusentals produkter för både tjockväggiga och tunnväggiga system. Du kan kontakta oss gällande allt material för rörinstallationer, vilket innebär att du har en enda kontakt för alla dina frågor.
Men att ta reda på vilka tekniker som fungerar bäst för ditt projekt kan vara ett ganska komplicerat pussel. Det är därför vi har inrättat vår Aalberts IPS designserviceavdelning som ger dig råd från konstruktionsfasen till och med leverans av ditt projekt. Dessutom tillhandahåller vår designtjänst utbildning (på plats), byggövervakning och kontroller.

Spela videoklipp

arbetsmetod 
Baserat på din konceptplan kommer Aalberts IPS designservice att leta efter det mest optimala och ekonomiska sättet att uppnå detta med våra produkter. Den planen justeras sedan tills du (och din klient) är helt nöjda. Det kan till exempel hända att det finns en befintlig situation som kräver ett engagemang, men att uppdragsgivaren efterfrågar en annan lösning än vi föreslår. Sedan går vi såklart med på det och vi jämför de olika alternativen.

Aalberts IPS design service

Ett ämne som vår designtjänst regelbundet ger råd om är hur man hanterar expansion och sammandragning av rör på grund av temperaturskillnader. Det är här vår expertis ligger och vi visar gärna hur den förväntade expansionen eller sammandragningen kan hanteras. Aalberts IPS designtjänst skapar ett koncept för att kompensera för längdförändringar, inklusive beräkningar och placeringar av fasta och glidande punkter.

Men vi tänker också på till exempel övergångar från tjockväggiga anslutningstekniker, såsom VSH Shurjoint (rilla) och VSH PowerPress (tjockväggig press) eller övergångar från tjockväggiga system till till exempel VSH XPress, tunnväggiga rörsystem.

Kort sagt: Aalberts IPS designservice tänker med dig. Från design till leverans och inte bara för delar av system, utan för kompletta system.

nyfiken på vad vår designtjänst kan göra för ditt projekt? Vi hjälper dig gärna!

Christiaan Hofs
Sales Engineer