applikationer

värme & kyla

Aalberts integrated piping systems erbjuder den perfekta lösningen för värme- och kylsystem, från de minsta (6 mm, VSH Super kompression) till de största (DN2600, VSH Shurjoint) diametrarna. VSH PowerPress erbjuder även en perfekt lösning för tjockväggiga rör, inklusive (balanserings)ventiler med integrerade systemanslutningar.

I både kontorsbyggnader och bostäder är det viktigt att flödesljud och flödesmotstånd är minimalt och att ett system är rätt uppsatt. På grund av utformningen och användningen av lasersvetsteknik har våra beslag inga inre kanter, vilket säkerställer mycket lågt flödesmotstånd. Dessutom kan de kompakta beslagen enkelt isoleras, vilket gör dem ekonomiska i användning. Med Apollo ProFlow injusteringsventiler kan installationer balanseras perfekt. De integrerade systemanslutningarna säkerställer att de ansluter sömlöst till ditt valda rörsystem.

Våra rörsystem har sina egna fördelar för varje applikation. VSH Super kompressionskopplingar kan monteras till exempel med standardverktyg. Det är inte utan anledning som de flesta centralvärmepannor i Nederländerna är kopplade till våra kompressionsarmatur. VSH XPress, VSH SudoPress och VSH Tectite erbjuder också snabba, flexibla och pålitliga rörsystem, inklusive ventiler med integrerade systemanslutningar. Plaströrsystemet VSH MultiPress är också idealiskt lämpat för värme- och kylsystem. Användningen av PPSU-kopplingar gör VSH MultiPress idealisk för användning i kylsystem.

VSH Shurjoint har stor radiell flexibilitet vilket gör att kompensatorer och expansionsben i värme- och kylsystem ofta kan utelämnas eller göras mer kompakta. Vår Aips Design Service® hjälper dig gärna med att beräkna expansion och kontraktion och hitta rätt material.

Utöver till kopplingar och beslag erbjuder VSH Shurjoint ett komplett utbud av bihang och tillbehör, såsom vridspjällsventiler, kulventiler, backventiler, sugsilar och filter.

några frågor?

vänligen kontakta oss