I fokus

Med Apollo ProFlow injusteringsventiler sparar du tid och pengar!

Aalberts integrated piping systems erbjuder installatörer ett omfattande paket av injusteringsventiler med Apollo ProFlow-serien. Speciellt den innovativa PICV dynamiska injusteringsventilen säkerställer enorma hopp och minskar risken för felkostnader.

Apollo ProFlow injusteringsventiler

Apollo ProFlows produktlinje består av en serie högkvalitativa, statiska och dynamiska injusteringsventiler, kompletta med ställdon. Och de unika kombinerade spolnings-, avstängnings- och balanseringsfunktionerna hos dynamiska PICV-ventiler sparar mycket tid. Tillsammans med de statiska injusteringsventilerna bildar de ett komplett sortiment av injusteringsventiler som sparar tid och pengar och avsevärt minskar risken för extra kostnader. Med balansdatorn Apollo ProFlow BC3 kan installationen ställas in snabbt och säkert.

Apollo ProFlow 1600

1260 injusteringsventilerna är användarvänliga statiska injusteringsventiler med hög precision, som sparar tid tack vare sin fasta öppning. Integrerade VSH XPress-anslutningar säkerställer en snabb och säker installation som passar sömlöst med resten av rörsystemet.

Apollo ProFlow V955

De statiska injusteringsventilerna V955 med flänsanslutningar kompletterar sortimentet av injusteringsventiler och har även den tidsbesparande fasta öppningen. Mått: DN65 till DN300.

Apollo ProFlow injusteringsventiler är lämpliga för värme- och kylsystem i kommersiella och bostadshus, perfekta för nybyggnation och renoveringsprojekt:

  • innovativ full spolfunktion
  • dynamisk injusteringsventil med integrerad avstängningsfunktion
  • upp till 70 % tidsbesparing
  • minskad risk för installationsfel
  • kompakt, ekonomisk och snabb
  • del av Aalberts integrerade rörsystemsportfölj: utrustad med invändig gänga eller VSH XPress-anslutningar